ماهدشت

مدت زمان خواندن این مطلب : 8 دقیقه

ماهدشت از معروف ترین شهرهای تابع شهرستان کرج می باشد که در استان البرز واقع شده و به دلیل برخورداری از موقعیت جغرافیایی مناسب، مورد توجه زیادی قرار گرفته است. شهرستان کرج که به عنوان پایتخت استان البرز انتخاب شده، دارای شهرستان های متعددی می باشد که از توابع آن محسوب می شوند و به دلیل فاصله نزدیکی که به پایتخت دارند، از اهمیت ویژه ای برخوردارند. این شهر خوش آب و هوا در بخش جنوب استان البرز جای گرفته و در 15 کیلومتری خروجی اتوبان کرج قرار گرفته است. این شهر که دارای جاذبه های دیدنی مختلفی می باشد، هزاران گردشگر را به صورت سالانه به سمت خود جذب می کند. در ادامه این مطلب می خواهیم به آشنایی با شهر ماهدشت کرج و هر آنچه که در آن وجود دارند، آشنا شویم؛ با لوکس ویلا همراه باشید.

ماهدشت کجاست و مسیر دسترسی

ماهدشت شهری پر طرفدار به لحاظ اقامتی و گردشگری در شهرستان کرج استان البرز می باشد که گردشگران زیادی به سراغ آن می روند. این شهر در فاصله حدودی 15 کیلومتر از کرج واقع شده و جزئی از توابع کرج به شمار می رود. این شهر در بخش جنوبی استان البرز قرار گرفته و از قطب های کشاورزی این استان و شهر کرج به شمار می رود. اگر می خواهید از تهران به سمت این شهر بروید، در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع مسیرهای دسترسی به ماهدشت آشنا شویم.

مسیر دسترسی به ماهدشت با خودروی شخصی

اگر قصد دارید از سمت تهران به ماهدشت سفر کنید، دو مسیر در مقابل شما وجود دارند که می توانید بر اساس مبدأ خود یکی از آن ها را برای رسیدن به این شهر انتخاب نمایید. یکی از مسیرهای دسترسی به ماهدشت، استفاده از اتوبان تهران – کرج می باشد. بعد از آن که در این اتوبان مسیر خود را طی کردید، محمد شهر را پشت سر گذاشته و سپس وارد بلوار یادگار امام می شوید. در سمت راست شما بلوار دانش قرار دارد که می بایست وارد آن شوید و آن را تا انتها پیش روید. از طریق بلوار ارم خود را به بلوار کشاورز رسانده و تا رسیدن به میدان امام خمینی این مسیر را ادامه دهید. وارد بلوار امام خمینی شده تا خود را به شهر ماهدشت برسانید.

مسیر دیگری که برای رسیدن به ماهدشت وجود دارد، استفاده از جاده شهریار می باشد. وارد بزرگراه بویین زهرا – شهریار شده و در این مسیر، از صفادشت عبور خواهید کرد. میدان نبی اکرم صفادشت را پشت سر گذاشته و ادامه سیر خود را از بزرگراه بویین زهرا – شهریار ادامه دهید. در سمت راست جاده وارد بلوار بی بی سکینه شوید و پس از وارد شدن به خیابان کارخانه قند می توانید به این شهر دسترسی پیدا کنید.

مسیر دسترسی به ماهدشت با مترو

شهر کرج مترو مستقل نداشته و نزدیک ترین ایستگاه مترو به این شهر، ایستگاه مترو محمدشهر می باشد که در خط مترو تهران – گلشهر قرار دارد. پس از آن که در ایستگاه مترو محمدشهر از مترو پیاده شدید، می توانید مابقی مسیر را با استفاده از تاکسی و یا وسایل نقلیه عمومی طی نمایید با به ماهدشت برسید.

ماهدشت

تاریخچه ماهدشت

ماهدشت از شهرهای توابع شهرستان کرج در استان البرز شناخته می شود که به دلیل برخورداری از آب و هوای دلنشین و طبیعت زیبا، از زمان های گذشته تا به امروز مورد توجه زیادی بوده است و حتی می توان به دوران پهلوی اشاره نمود که خاندان پهلوی توجه زیادی به آن داشتند و از آن به عنوان یکی از مهمترین تفرجگاه های خود در اطراف تهران استفاده می کردند. علاوه بر آن که آب و هوایی بسیار مطلوب و دلنشین در طبیعت این شهر جریان دارد، همچنین خاک حاصلخیز منطقه سبب گردیده زمین های کشاورزی متعددی در این منطقه به وجود بیایند. لذا تا کنون حدود 27 هزار هکتار از زمین های این شهر به زمین های کشاورزی تعلق یافته اند که همین سبب گردیده ماهدشت به عنوان یکی از قطب های کشاورزی در استان البرز شناخته شود.

به دستور فرهاد اشکانی، طایفه اماردها در این شهر اقامت گزیدند، اماردها از اقوام باستانی می باشند که بسیار شهرت داشتند و منطقه ای که امروزه با نام شهرک مردآباد می شناسیم، توسط قوم اماردها احداث شده بود و امروزه در بخش پایین دست کرج می توان آن را مشاهده نمود. این منطقه در جلگه معتدل هوایی قرار داشته و به همین جهت دارای آب و هوایی بسیار مطلوب می باشد و همین سبب گردیده اقتصاد کشاورزی در این منطقه رونق یابد. در زمان قاجار بسیاری از مناطق ایران جزء املاک سلطنتی محسوب می شدند، که روستای مردآباد نیز یکی از آن دسته املاک سلطنتی به شمار می رفت. از همین رو در زمان قاجار، مظفرالدین شاه قاجار این روستا را به پسرش ابوالفتح میرزا سالارالدوله هدیه داد. در پی آن هم یکی از تجار آن زمان این روستا را از ابوالفتح میرزا سالارالدوله اجاره کرد.

بعد از استبداد صغیر و زمانی که سالارالدوله فرار کرد، در سال 1289 هجری شمسی مادر وی از دولت تقاضا کرد هر آنچه که از روستا به دست می آید را به او دیگر وراث سالارالدوله که در تهران بودند، بدهند. در نهایت ارباب جمشید که از سرمایه داران زرتشتی بود، روستای مردآباد را از خانواده سالارالدوله خریداری نمود. در سال 1297 هجری شمسی ارباب جمشید تمام اموال خود را از دست داد و ورشکست شد. سرانجام زمانی که وثوق الدوله به عنوان نخست وزیر وقت بود، تمام اموال ارباب جمشید را خریداری کرد و بدهی های او را پرداخت نمود. وثوق الدوله مبلغی معادل 152 هزار تومان را ا خزانه دولت دریافت کرد و بتواند روستای مردآباد را برای دولت خریداری کند. اما در پی آن، ارباب جمشید ادعا کرد که وثوق الدوله مبلغی معادل 5 هزار تومان به او ارائه داده و مبلغی به اندازه 37 هزار تومان را برای خود برده و مابقی مبلغ را نیز در میان افرادی که در این امر سهیم بودند، تقسیم نموده است.

زمانی که ارباب جمشید برای ادعای خود علیه وثوق الدوله شکایت خود را به دادگاه برد، وثوق الدوله ایران نبود و به همین جهت در دادگاه حضور پیدا نکرد. از همین رو روستا مردآباد جزء املاک خالصه دولت شناخته شد و در زمان حکومت پهلوی، رضا شاه به عنوان هدیه به همسر دومش که تاج الملوک آیرملو نام داشت، ارائه داد. سپس نیروهای سربازان دولت در این روستا موظف شدند که روستا را آباد سازند. پس از آبادانی روستا، کاخ بزرگی را در آن ساختند و نام روستا را از مردآباد به شاهدشت تغییر دادند. در حال حاضر آن کاخ بزرگ به ساختمان شهرداری ماهدشت و محوطه اطراف آن نیز به پارک شهر ماهدشت تبدیل گردیده اند.

موقعیت جغرافیایی ماهدشت

شهر ماهدشت به لحاظ موقعیت جغرافیایی دارای موقعیت مناسبی بوده و موقعیت مکانی آن به گونه ای است که در مسیر تزانزیت شهرهای تهران، کرج و اشتهارد قرار گرفته است. این شهر در بخش جنوب غربی شهرستان کرج واقع شده و جزئی از بخش های مرکزی کرج به شمار می رود. همچنین از نظر موقعیت جغرافیایی بدین گونه است که از بخش شمالی خود به فرودگاه پیام، از شرق به محمدشهر کرج، از غرب به شهرستان اشتهارد و از جنوب به شهرستان شهریار منتهی می گردد. از همین رو دسترسی سریع و راحتی را به تمام شهرها و مناطق اطراف خود پدید آورده است. همچنین محوری که شهریار را به استان مرکزی می رساند نیز از نزدیکی ماهدشت عبور می کند.

ماهدشت

آب و هوای ماهدشت

همانطور که گفته شد، ماهدشت جزء توابع شهر کرج استان البرز می باشد و موقعیت قرار گیری آن در نزدیکی دامنه های البرز می باشد و ارتفاعات البرز در تمام طول سال تعیین کننده شرایط آب و هوای این منطقه می باشند. در فصل های نیمه دوم سال و به خصوص فصل زمستان، سیستم های شمالی، شمال غربی و جنوب غربی بر شرایط جوی ماهدشت تأثیر می گذارند. همین سبب شده زمستان هایی بسیار سرد در این منطقه وجود داشته باشد و در اغلب روزهای زمستانی شاهد بارش برف و باران باشیم. شهر ماهدشت نیز همانند دیگر شهرهای و مناطق استان البرز از آب و هوای نیمه کوهستانی بهره مند بوده و بارندگی ها نیز از اواسط آبان ماه شروع شده و تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه دارد.

سرمای زمستان های ماهدشت به اوج خود می رسد؛ اما به گونه است که می توان آن را تحمل نمود. باران های پاییزی ماهدشت از اواسط آبان ماه آغاز می شود و هوایی بسیار مطلوب و دل انگیز را برای این شهر پدید می آورد. همچنین بارش های بهاری نیز در فصل بهار وجود دارند که روزهای بهاری خنک و دلپذیری را می توان در این شهر تجربه کرد و بارش های بهاری تا اواسط اردیبهشت ماه ادامه خواهند داشت. هنگامی که اواخر فصل بهار می رسیم، هوا کم کم رو به گرما رفته و روزهای گرم تابستان را می توانیم در ماهدشت تجربه کنیم، اما گرمای تابستان های ماهدشت خنک تر و مطبوع تر از دیگر شهرهای اطراف نظیر تهران می باشد.

بهترین زمان سفر به ماهدشت

ماهدشت شهری چهار فصل در استان کرج شناخته می شود و هر 4 فصل در آن وجود دارند و با توجه به جاذبه های دیدنی و گردشگری مختلفی که در خود جای داده، گردشگران زیادی برای گردش، تفریح و استراحت به سراغ آن می روند. اگر به دنبال بهترین زمان سفر به ماهدشت هستید تا بتوانید نهایت لذت را از گردش و استراحت در این شهر را ببرید، بهتر است پیش از هر چیزی سلیقه شخصی خود را در نظر بگیرید. اگر به گردش در طبیعت در فصل های گرم سال علاقه مندید، بهتر است فصل های بهار و تابستان را برای سفر به این منطقه انتخاب کنید. اما اگر به گردش در فصل های خنک و سرد سال علاقه دارید، می توانید فصل های پاییز و زمستان را انتخاب نموده و به این شهر سفر کنید. اما خوب است بدانید فصل های بهار و پاییز از بهترین فصل های گردش در طبیعت ماهدشت به شمار می روند. چرا که در این دو فصل هوا بسیار مطبوع بوده و خبری از گرما و سرمای شدید وجود ندارد.

مراکز آموزش عالی ماهدشت

  • دانشگاه آزاد کرج واحد ماهدشت (دانشگاه تخصصی رشته کشاورزی)
  • دانشگاه پیام نور واحد ماهدشت

مردم ماهدشت

مردم ماهدشت به دین اسلام گرایش دارند و مذهب آن ها شیعه دوازده امامی می باشد. زبان مردم این منطقه فارسی بوده و به همین زبان صحبت می کنند. اما از آنجایی که این شهر در نزدیکی تهران قرار داشته، افراد زیادی از قومیت های مختلف به این شهر مهاجرت کرده اند و همین موضوع باعث شده اقوام مختلفی که در این شهر زندگی می کنند، دارای گویش های مختلفی باشند. اما به صورت کلی مردم ماهدشت نیز همانند مردمان محمدشهر کرج به زبان فارسی صحبت می کنند.

ماهدشت

مراکز درمانی و بهداشتی ماهدشت

  • پایگاه سلامت شهری شماره 1 ماهدشت: استان البرز، کرج، ماهدشت، خیابان امام رضا، بن بست سید اصغر خازنی، کنار مسجد امام رضا، پلاک 330
  • پایگاه سلامت شهری شماره 2 ماهدشت: استان البرز، ماهدشت، خیابان سردارآباد احمدآباد
  • پایگاه سلامت شهری شماره 3 ماهدشت: استان البرز، کرج، ماهدشت، کوچه راشه
  • مرکز خدمات جامع سلامت آموزگار ماهدشت: استان البرز، کرج، ماهدشت، بلوار امام خمینی، سردارآباد، مقابل مدرسه شهدای ماهدشت
  • مرکز خدمات جامع سلامت شهید علی گروسی: استان البرز، کرج، ماهدشت، میدان آزادگان، خیابان بهشتی، کوچه غفوری، پلاک 42
  • درمانگاه شبانه روزی درسا: استان البرز، ماهدشت، جاده ماهدشت، بلوار امام خمینی
  • بیمارستان شریعتی: استان البرز، کرج، جاده محمد شهر به ماهدشت، بلوار باغستان
  • مجتمع پزشکی سیب: استان البرز، کرج، بلوار امام خمینی

اماکن ورزشی ماهدشت

  • سالن ورزشی امام رضا: استان البرز، کرج، ماهدشت، بلوار امام خمینی، خیابان امام رضا
  • سالن ورزشی شهدا: استان البرز، کرج، ماهدشت، خیابان بهشتی
  • سالن ورزشی نیکو: استان البرز، کرج، ماهدشت، خیابان بی بی سکینه، خیابان نیکوکار
  • سالن ورزشی بهمن: استان البرز، کرج، ماهدشت، خیابان نصر
  • سالن ورزشی بی بی سکینه: استان البرز، کرج، ماهدشت، خیابان بی بی سکینه
  • سالن ورزشی نشاط: استان البرز، کرج، ماهدشت، خیابان بوستان دوم، پارک افرا
  • ورزشگاه ماهدشت: استان البرز، کرج، ماهدشت، بلوار امام خمینی، جاده ماهدشت
  • استادیوم امید جوان: استان البرز، کرج، ماهدشت، بلوار امام خمینی، جاده ماهدشت
  • زمین چمن فوتبال: استان البرز، کرج، ماهدشت، میدان راشه، خیابان راشه

سوغاتی ها و صنایع دستی ماهدشت

یکی از هیجان انگیزترین و پرطرفدارترین قسمت های سفر به هر شهر و منطقه ای، تهیه سوغاتی و انواع صنایع دستی آن می باشد. حال می خواهیم بدانیم شهر ماهدشت که از توابع شهرستان کرج در استان البرز محسوب می شود، چه سوغاتی ها و صنایع دستی زیبایی دارد که اگر به آن سفر کنیم، بتوانیم از آن ها تهیه نماییم. شهر ماهدشت نیز همانند بسیاری از شهرها، روستاها و مناطق دیگر ایران دارای انواع صنایع دستی مختلفی می باشد که حاصل دستان هنرمند مردمان این منطقه می باشد و گردشگرانی که به این شهر سفر می کنند، می توانند از آن ها به عنوان سوغاتی و یادگاری برای خود و عزیزانشان تهیه کنند. از صنایع دستی ماهدشت می توان به شیشه گری، انواع ظروف سفالی، رودوزی، گلیم بافی، منبت کاری، قالی بافی و غیره اشاره نمود که در بازارهای ماهدشت وجود دارند.

تمام این مواردی که ذکر شدند از صنایع دستی ماهدشت به شمار می روند که می توانید در صورت سفر به این شهر، از آن ها به عنوان سوغای برای خود و عزیزانتان به عنوان یادگاری تهیه نمایید. اما سوغات ماهدشت تمام نشده و باز هم ادامه دارند. شهر ماهدشت انواع خوراکی های خوشمزه و لذیذ را دارد و می توان به انواع میوه های رنگارنگ آن اشاره کرد که در باغ های این شهر وجود دارند. یکی از بهترین و خوشمزه ترین میوه هایی که در باغ های ماهدشت وجود دارند و گردشگرانی که به این شهر سفر می کنند، از آن ها به عنوان سوغات ماهدشت تهیه می کنند، گوجه سبز می باشد. همچنین عناب و انواع لبنیات تازه و خوشمزه نیز از دیگر سوغاتی های ماهدشت به شمار می روند.

ماهدشت

غذاهای محلی ماهدشت

به هر شهری از ایران که سفر می کنیم، علاوه بر گردش و تفریح در میان جاذبه های دیدنی و گردشگری آن شهر، به سراغ شکم گردی می رویم. یکی از لذت بخش ترین قیمت های سفر به هر شهری تست کردن غذاهای محلی آن ها می باشد. شهر ماهدشت نیز همانند دیگر شهرهای ایران دارای انواع غذاهای محلی خوش عطر و طعمی می باشد که در این بخش می خواهیم به معرفی آن ها بپردازیم. از غذاهای محلی ماهدشت می توان به یوان آش، دمپختک با سبزی های کوهی خوش عطر، موجو خورشت، خوراک لوبیا پیله، حلیم گوشت و ترشی آش اشاره نمود که علاوه بر طعم بی نظیر و لذت بخشی که دارند، از خواص و فواید زیادی نیز برخوردارند که برای سلامتی بسیار مفید و مقوی می باشند. اگر در فصل بهار به این شهر سفر کنید، می توانید از دمپختک های آنان که با سبزی های کوهی خوش بو تهیه می شوند، امتحان کنید. این دمپختک ها علاوه بر داشتن عطر خوش و هوس برانگیز، از طعم بی نظیری برخوردارند.

جاهای دیدنی ماهدشت

اغلب ما همیشه به اشتباه تصور می کنیم که ماهدشت شهری از توابع شهرستان کرج است که گردشگران تنها برای اقامت در ویلاها و انواع اقامتگاه های دیگر به سراغ آن می روند و هیچ گونه جاذبه دیدنی و گردشگری در آن وجود ندارد. اما جالب است بدانید همانطور که در ابتدای این بخش اشاره شد، این تصور اشتباهی بوده و خوب است بدانیم که انواع جاذبه های دیدنی و گردشگری مختلف در این شهر وجود دارند که گردشگران می توانند علاوه بر اقامت در این شهر، به سراغ گردش و بازدید از جاهای دیدنی ماهدشت اقدام کنند. در ادامه این بخش به معرفی برخی از دیدنی های ماهدشت می پردازیم تا اگر قصد سفر به این منطقه را داشتید، بتوانید گزینه گردشگری مدنظر خود را به راحتی انتخاب کرده و از آن دیدن نمایید.

غار چاه دیو

از دیگر جاذبه های دیدنی ماهدشت می توان به غار چاه دیو اشاره نمود که در روستای شوربلاغ و در کیلومتر 7 جاده کرج – ماهدشت و در میان کوه های جنوبی روستا واقع شده است. از آنجایی که این غار دارای دهانه ای به صورت زیرزمینی بوده، تقریبا غیرقابل مشاهده بوده و ابعاد آن به حدود 20 × 25 متر می رسد و دارای عمقی حدود 70 متر می باشد. این غار از جاذبه های دیدنی کرج نیز محسوب شده و دیواره غار چاه دیو از بلور نمک و خاک رس بوده و دیواره های شمالی آن نیز از سنگ های رسوبی و سنگ ژیس می باشد. یک یا دو دهانه غار در دیواره شمالی آن نیز وجود دارند که آب نمک غلیظی از داخل آن به بیرون می چکد و سبب ایجاد قندیل ها و تشکیلات نمکی در اطراف چاه شده اند.

آدرس غار چاه دیو: استان البرز، شهرستان کرج، کیلومتر جاده کرج – ماهدشت، روستای شوربلاغ

ماهدشت

تپه امامزاده قاسم

اغلب جاذبه های دیدنی که در ماهدشت وجود دارند، جزء جاذبه های تاریخی می باشند که می توان به تپه امامزاده قاسم اشاره نمود. از جاذبه دیدنی دارای قدمتی بسیار طولانی می باشد که به احتمال زیاد و بر اساس کاوش هایی که در آن صورت پذیرفته اند، به دوران پیش از اسلام باز می گردد. این تپه نام خود را از امامزاده ای که در نزدیکی آن قرار دارد، به اقتباس گرفته است.

رستوران های ماهدشت

رستوران ها از جمله جاذبه های هر شهری به شمار می آیند که گردشگران برای صرف غذاهای خوشمزه و لذیذ به سراغ آن ها می روند. اگر به این شهر سفر کرده اید و به دنبال رستورانی هستید که بتوانید غذای مورد علاقه خود را در آن سفارش داده و میل کنید، می توانید به سراغ یکی از رستوران هایی که در این شهر فعالیت دارند بروید. در ادامه این بخش به آشنایی با برخی از رستوران های این شهر می پردازیم.

کافه سنتی خاتون

اولین گزینه ای که برای آشنایی با رستوران های ماهدشت را انتخاب کرده ایم، کافه سنتی خاتون می باشد که دارای فضایی بسیار زیبا و دل انگیز می باشد و گردشگران زیادی آن را برای صرف وعده غذایی و سپری کردن اوقات فراغت خود انتخاب می کنند و به سراغ آن می روند. این کافه سنتی از بهترین محل ها برای خلوت های دو نفر و قرارهای دوستانه به شمار می رود که علاوه بر گردشگران، اهالی ماهدشت آن را انتخاب می کنند. تخت های سنتی متعددی دور تا دور سالن این کافه قرار دارند که مشتریان می توانند بر روی آن ها بنشینند و از اوقات فراغت خود لذت ببرند و خوراکی مورد علاقه خود را سفارش دهند. بسیاری از مشتریانی که به این کافه رفته اند، رضایت کامل نسبت به فضا، نظافت و کیفیت غذا دارند.

شماره تماس کافه سنتی خاتون: 09360026802

آدرس کافه سنتی خاتون: استان البرز، کرج، ماهدشت، جاده ماهدشت، خیابان سرداران، نبش چهارراه دوم، فکوری

رستوران احمد جوجه

رستوران احمد جوجه یکی دیگر از رستوران های ماهدشت می باشد که بلوار امام خمینی واقع شده است. اگر هوس یک غذای پلویی و به خصوص جوجه را دارید، رستوران احمدجوجه ماهدشت می تواند گزینه مناسبی برای شما به شمای رود. این رستوران علاوه بر داشتن غذای خوش طعم و لذیذ، از فضای تمیز و زیبایی برخوردار بوده که توانسته رضایت اغلب مشتریان را جلب نماید. ساعت کاری این رستوران همه روزه از ساعت 8 صبح تا 23:45 شب می باشد.

شماره تماس رستوران احمدجوجه: 02637300044

آدرس رستوران احمد جوجه ماهدشت: استان البرز، کرج، ماهدشت، بلوار امام خمینی، مقابل خیابان نصر

خیابان ها و بلوارهای مهم ماهدشت

از مهمترین خیابان ها و بلوارهای شهر ماهدشت می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • خیابان نصر
  • خیابان بسیج
  • خیابان قائم
  • خیابان یاس
  • خیابان بهشتی
  • خیابان امام رضا
  • خیابان سرداران
  • خیابان مهران
  • خیابان ایثار
  • خیابان کارخانه قند
  • بلوار اردیبهشت
  • بلوار بسیج
  • بلوار امام
  • بلوار بی بی سکینه
  • بلوار کشاورز
  • بلوار شورا

ماهدشت

روستاهای ماهدشت

شهر ماهدشت که از توابع شهرستان کرج در استان البرز به شمار می رود، چندین روستا را درخود جای داده که عبارتند از:

  • روستای شورقلعه
  • روستای راشه
  • روستای احمدآباد

مراکز دولتی شهر ماهدشت

شهر ماهدشت که یکی از مهمترین شهرهای استان البرز می باشد و از توابع شهرستان کرج محسوب می شود، انواع مراکز دولتی را در خود جای داده که می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • اداره گاز
  • اداره برق
  • اداره پست
  • اداره آب
  • کلانتری 26
  • مرکز مخابرات
  • شورای حل اختلاف
  • شعبه 5 بیمه تأمین اجتماعی

فرودگاه ماهدشت

فرودگاه ماهدشت با نام فرودگاه پیام شناخته می شود که از فرودگاه های بین المللی ایران شناخته شده و در سال 1371 هجری شمسی افتتاح شده اما فعالیت رسمی خود را از سال 1376 آغاز نموده است. فرودگاه بین المللی پیام در استان البرز و در فاصله 35 کیلومتری از تهران واقع شده و فضایی حدود 10 هزار هکتار را از آن خود کرده است. از جمله خدمات هوایی فرودگاه پیام می توان به انتقال بار و جا به جایی مرسولات پستی و حمل نقل مسافران اشاره نمود.

سوالات متداول

ماهدشت کجاست؟

ماهدشت از معروف ترین توابع کرج می باشد که در فاصله ای حدود 15 کیلومتر از کرج قرار گرفته است.

نزدیکترین ایستگاه مترو به ماهدشت کدام است؟

ایستگاه مترو محمدشهر به عنوان نزدیکترین ایستگاه مترو به ماهدشت شناخته می شود.

مهمترین خیابان های ماهدشت کدام اند؟

خیابان یاس، خیابان بسیج، خیابان قائم، بلوار بسیج، بلوار امام، خیابان امام رضا، خیابان ایثار و غیره از مهمترین خیابان های ماهدشت به حساب می آیند.

مراکز آموزشی ماهدشت کدام اند؟

دانشگاه پیام نور واحد ماهدشت و دانشگاه آزاد کرج واحد ماهدشت از مهمترین مراکز آموزشی ماهدشت محسوب می شوند.


[html_block id=”69606″]

راهنما سایت

آدرس

استان البرز، ماهدشت

شماره تماس

هزینه بازدید

رایگان

ساعات بازدید از این جاذبه

شنبه

24 ساعته

یک‌شنبه

24 ساعته

دو‌شنبه

24 ساعته

سه‌شنبه

24 ساعته

چهار‌شنبه

24 ساعته

پنج‌شنبه

24 ساعته

جمعه

24 ساعته
مسیریابی آنلاین
مطالب مشابه